Borokutja

Borokutja eladó cégek

Eladó cégek adásvételével kapcsolatos írások gyűjteménye

Eladó cégek vállalkozóknak és befektetőknek

Az ember néha hajlamos megfeledkezni arról, hogy van, amikor a rövidebb út nem pusztán egyszerűbb, könnyebb, de hasznosabb is lehet, mint azt gyanítani lehetne.

Hasonlóképpen működik ez akkor, amikor az ember eladó cégek után keresgél vagy éppen a másik oldalon állva: eladná a vállalkozását vagy annak egy részét.

Az biztos, hogy egyik oldalnak sincs egyszerűbb dolga a másiknál, ám mindkét oldalnak megvannak a maga lehetőségei. Érdemes ezért olyan szolgáltatót keresni, amely mindkét fél számára előnyöket kínál, mint amilyen az Adequit, hiszen az eladó egy olyan honlapon hirdetheti meg a vállalkozását, amely kifejezetten eladó cégek hirdetéseire szolgáló platform.

A másik oldalon álló fél, vagyis a vevő, aki abban érdekelt, hogy jól működő, perspektívikus céget vásároljon, egy olyan honlapon kereshet az ajánlatok között az elképzelései szerint, amely kifejezetten arra irányul, hogy különböző kategóriák szerint, részletes, ugyanakkor célzott keresést engedjen a potenciális vásárlók, befektetők számára.

Az Adequit több megbízás típust is kínál, belértve Standard cégeladási megbízás típust, amely fix díjas felületen enged hirdetni, ugyanakkor elérhető a Private platformjuk is, amely sikerdíjas elven, jutalékért cserében működik. Amennyiben a közreműködésükkel sikeresen eladta a hirdető a céget, úgy abban az esetben kell csak jutalékot fizetnie. Ez mindenkinek kedvező, hiszen a többféle élehetőség között mindenki könnyebben megtalálhatja a számára leginkább kedvezőt, ha eladó cégek hirdetében érdekelt.

Cégeladásra felkészítés szakértői támogatással

Nagy lépést jelent a vállalkozó és a vállalkozás életében amikor eladásra szánnak egy céget, ráadásul ez ez sok háttérmunkát igényel. 

A hirdetés feladása csak az első látványos lépése a folyamatnak. Azonban már a hirdetés feladását megelőzően is számos olyan részlet van, amire oda kell figyelni. Nem szükséges, hogy a hirdetésből az érdeklődők be tudják azonosítani az eladó vállalkozást, azonban legalább annyi információt és részletet ajánlott megadni a szövegben, amivel a potenciális vevőket be lehet bevonzani. 

A ####cégeladásra felkészítés jelentősen tudja növelni a későbbi sikeres cégeladás esélyét. A cégeladásra felkészítés egyben egy olyan szolgáltatás, melyet az Adequit oldalán igénybe vehetnek az érdeklődők. 

Amennyiben az eladó vállalkozást meg szeretné hirdetni, akkor érdemes minden célszerű lehetőséget kihasználni annak érdekében, hogy minél hatékonyabban, egyúttal minél sikeresebben tehesse ezt meg. A ######cégeladás menete során számos fogalom van, amivel tisztában kell lenni ahhoz, hogy elkerülhesse az esetleges akadályokat és buktatókat. Már csak emiatt is érdemes olyan gyakorlott szakértőket találni, akik hozzáértőként végig tudják vezetni a folyamaton. 

Ez lehet adószakértő, könyvelő, tranzakciós tanácsadó, cégvásárlás és ###### cégeladás ügyvéd, de számos más területet is érinthet, amely miatt a cégeladásra felkészítés alkalmával egyben szükséges szakértők közreműködése is. Az eladó cégek hirdetéseire specializált oldal lehetőséget nyújt a hirdetésre, mindezt akár Standard, avagy fix díjas rendszerben, illetve Standard+ és Private, vagyis sikerdíjas elszámolásban. Ezek részeként ugyanakkor igénybe vehető a cégeladásra felkészítés is.

 

3

3

4

4

5

5

6

6

7

7

8

8

9

9

10

10

11

11

12

12

13

13

APS-Hauler documentation project