Eladó cégek vállalkozóknak és befektetőknek

Az ember néha hajlamos megfeledkezni arról, hogy van, amikor a rövidebb út nem pusztán egyszerűbb, könnyebb, de hasznosabb is lehet, mint azt gyanítani lehetne.

Hasonlóképpen működik ez akkor, amikor az ember eladó cégek hirdetései között keresne alkalmas cégvásárlási vagy felvásárlási célpontot, vagy éppen a másik oldalon állva: eladná a vállalkozását, vagy annak egy részét.

Az biztos, hogy egyik oldalnak sincs egyszerűbb dolga a másiknál, ám mindkét oldalnak megvannak a maga lehetőségei. Érdemes ezért olyan szolgáltatót keresni, amely mindkét fél számára előnyöket kínál, mint amilyen az Adequit, hiszen az eladó egy olyan honlapon hirdetheti meg a vállalkozását, amely kifejezetten eladó cégek hirdetéseire szolgáló platform.

A másik oldalon álló fél, vagyis a vevő, aki abban érdekelt, hogy jól működő, perspektivikus céget vásároljon, egy olyan honlapon kereshet az ajánlatok között az elképzelései szerint, amely kifejezetten arra irányul, hogy különböző kategóriák szerint, részletes, ugyanakkor célzott keresést engedjen a potenciális vásárlók, befektetők számára.

Az Adequit több megbízás típust is kínál, beleértve Standard cégeladási megbízás típust, amely fix díjas felületen enged hirdetni, ugyanakkor elérhető a Private platformjuk is, amely sikerdíjas elven, jutalékért cserében működik. Amennyiben a közreműködésükkel sikeresen eladta a hirdető a céget, úgy abban az esetben kell csak jutalékot fizetnie. Ez mindenkinek kedvező, hiszen a többféle élehetőség között mindenki könnyebben megtalálhatja a számára leginkább kedvezőt, ha eladó cégek hirdetésében érdekelt.